19.03.2024 Projektový den „Velikonoční vajíčko“

Tisková zpráva
13.03.2024 Barmanský kurz

Tisková zpráva
12.03.2024 Baristický kurz

Tisková zpráva
13.11.2023 MARTINSKÁ HUSA 2023

Tradiční korespondenční soutěž o originální recepturu na martinskou husu.

Tisková zpráva
24.03.2023 Workshop „Tartaletka“

Tématem dalšího workshopu k udržitelnosti projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“ byla „Tartaletka“. Workshop se konal v úterý 21. března 2023

Tisková zpráva
27.01.2023 Workshop „Moderní restaurační moučníky“

Ve čtvrtek 26. ledna 2023 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“.

Tisková zpráva
18.01.2023 Kaleidoskop moderní gastronomie

Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 13. - 14. ledna 2023 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 6817/2022-2-259. Program byl určen nejen učitelům odborných předmětů, učitelům odborného výcviku, učitelům praktického vyučování gastronomických a hotelových škol, ale také zaměstnancům gastronomických provozů nebo soukromým osobám z řad veřejnosti.

Tisková zpráva
02.12.2022 Projektový den „Medový perníček“

Ve čtvrtek 1. 12. 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil projektový den pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“.

Tisková zpráva
16.11.2022 Workshop „Valašský frgál“

V úterý 15. listopadu 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“.

Tisková zpráva
04.11.2022 Martinská husa 2022

Město Frenštát pod Radhoštěm a Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm pořádají již tradičně korespondenční soutěž o originální recepturu na martinskou husu. Sešlo se 17 tradičních i netradičních receptur, ze kterých byly odbornou porotou vybrány tři.

Tisková zpráva
28.06.2022 Gastrohrátky kolem světa

Páteční dopoledne, 24. června 2022, ožila Hotelová škola návštěvou 204 žáků z 10 základních škol. Žáci oboru Hotelnictví v rámci předmětu praxe připravili animační aktivity.

Tisková zpráva
08.03.2022 Barmanský kurz 28. 2. – 3. 3. 2022

V týdnu od 28. 2. - 3. 3. 2022 se v gastrocentru Hotelové školy konal koktejlový kurz pro žáky školy.

Tisková zpráva
25.01.2022 Jeden den středoškolákem

V pátek 21. ledna 2022 se v rámci Dne otevřených dveří Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil Projektový den „Jeden den středoškolákem“.

Tisková zpráva
17.01.2022 Kaleidoskop moderní gastronomie

Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 14. - 15. ledna 2022 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 14908/2019 – 1 – 538. Program byl určen nejen učitelům odborných předmětů, učitelům odborného výcviku, učitelům praktického vyučování gastronomických a hotelových škol, ale také zaměstnancům gastronomických provozů nebo soukromým osobám z řad veřejnosti.

Tisková zpráva
06.12.2021 Projektový den „Medový perníček“

V pátek 3. 12. 2021 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil projektový den pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol

Tisková zpráva