
Spolupráce Hotelové školy s MěÚ Frenštát pod Radhoštěm
Zobrazit více

EXKURZE NA SKLÁDKU ODPADU DO FIRMY ASOMPO A.S., ŽIVOTICE U NOVÉHO JIČÍNA
Zobrazit více

Dobročinná akce - Pomoc při Výzvě Fondu Sidus
Zobrazit více

Regionální suroviny a jejich použití při přípravě pokrmů
Zobrazit více

Ocenění nejlepších žáků městem Frenštát pod Radhoštěm – 16. června 2025
Zobrazit více

Studenti nahlédli do historie marketingu a vinařství díky projektu OP JAK
Zobrazit více

TŘÍDA H3 POZNÁVÁ NOVÉ GASTRONOMICKÉ TRENDY V PRAZE
Zobrazit více

V rámci oslav Dne města Frenštátu pod Radhoštěm připravovali žáci Hotelové školy osvěžující koktejly.
Zobrazit více

Třídy H4 a P2 Hotelové školy Frenštát p. R. převzaly maturitní vysvědčení
Zobrazit více

Třída CR4 Hotelové školy Frenštát p. R. převzala maturitní vysvědčení
Zobrazit více

Bohumínské grilování
Zobrazit více

Projektový den OP JAK „Amuse busche“ – Potěšení pro ústa
Zobrazit více

Kraje pro bezpečný internet
Zobrazit více

Oceňování nejlepších žáků oboru vzdělání Cukrář ve školním roce 2024/2025
Zobrazit více

Workshop „ Nekonečný svět gastronomie – zbožíznalství“
Zobrazit více

Peer Gynt aneb když balet roztančí fantazii
Zobrazit více

České pokrmy tradičně – netradičně
Zobrazit více

České pokrmy tradičně - netradičně
Zobrazit více

Flairový kurz
Zobrazit více

Slavnostní hostiny včetně Rautu
Zobrazit více

Sladká inspirace a umělecký cit
Zobrazit více

Bylinková školní zahrádka aneb bylinky a jejich využití nejen v gastronomii
Zobrazit více

Bylinková školní zahrádka aneb bylinky a jejich využití nejen v gastronomii
Zobrazit více

Berlín očima cestovatelů z hotelovky
Zobrazit více