Workshop „Moderní restaurační moučníky“
Ve čtvrtek 23. ledna 2020 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. Po krátkém seznámení s tématem workshopu „ Moderní restaurační moučníky“ se celkem 9 žáků a 3 učitelé odborného výcviku ze Střední školy gastronomie, oděvnictví a služeb, Frýdek – Místek, Střední školy hotelnictví a služeb a Vyšší odborné školy v Opavě a Odborného učiliště a Praktické školy v Novém Jičíně pustilo do práce. Ke své práci využívali nejmodernější vybavení cukrářského centra. Tématem workshopu byly nejenom netradiční a moderní korpusy, ale také odlehčené krémy, omáčky a ozdoby.