27.01.2023 Workshop „Moderní restaurační moučníky“

Ve čtvrtek 26. ledna 2023 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“.

Tisková zpráva
18.01.2023 Kaleidoskop moderní gastronomie

Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 13. - 14. ledna 2023 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 6817/2022-2-259. Program byl určen nejen učitelům odborných předmětů, učitelům odborného výcviku, učitelům praktického vyučování gastronomických a hotelových škol, ale také zaměstnancům gastronomických provozů nebo soukromým osobám z řad veřejnosti.

Tisková zpráva
02.12.2022 Projektový den „Medový perníček“

Ve čtvrtek 1. 12. 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil projektový den pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“.

Tisková zpráva
16.11.2022 Workshop „Valašský frgál“

V úterý 15. listopadu 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“.

Tisková zpráva
04.11.2022 Martinská husa 2022

Město Frenštát pod Radhoštěm a Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm pořádají již tradičně korespondenční soutěž o originální recepturu na martinskou husu. Sešlo se 17 tradičních i netradičních receptur, ze kterých byly odbornou porotou vybrány tři.

Tisková zpráva
28.06.2022 Gastrohrátky kolem světa

Páteční dopoledne, 24. června 2022, ožila Hotelová škola návštěvou 204 žáků z 10 základních škol. Žáci oboru Hotelnictví v rámci předmětu praxe připravili animační aktivity.

Tisková zpráva
08.03.2022 Barmanský kurz 28. 2. – 3. 3. 2022

V týdnu od 28. 2. - 3. 3. 2022 se v gastrocentru Hotelové školy konal koktejlový kurz pro žáky školy.

Tisková zpráva
25.01.2022 Jeden den středoškolákem

V pátek 21. ledna 2022 se v rámci Dne otevřených dveří Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil Projektový den „Jeden den středoškolákem“.

Tisková zpráva
17.01.2022 Kaleidoskop moderní gastronomie

Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 14. - 15. ledna 2022 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 14908/2019 – 1 – 538. Program byl určen nejen učitelům odborných předmětů, učitelům odborného výcviku, učitelům praktického vyučování gastronomických a hotelových škol, ale také zaměstnancům gastronomických provozů nebo soukromým osobám z řad veřejnosti.

Tisková zpráva
06.12.2021 Projektový den „Medový perníček“

V pátek 3. 12. 2021 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil projektový den pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol

Tisková zpráva
18.11.2021 Workshop „Valašský frgál“

V úterý 16. listopadu 2021 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol

Tisková zpráva
05.11.2021 Martinská husa 2021

Město Frenštát pod Radhoštěm a Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm pořádají již tradičně korespondenční soutěž o originální recepturu na martinskou husu.

Tisková zpráva
14.10.2021 Workshop "Ryba a mušle"

V gastrocentru Hotelové školy se ve čtvrtek 7. října 2021 uskutečnil workshop "Zásady moderní přípravy jídel II" na téma Ryba a mušle.

Tisková zpráva
31.05.2021 Výukový den „Potahování dortů modelovací hmotou“

Poslední květnový týden se žáci prvního ročníku oboru Cukrář zabývali tématem zdobení a potahování dortových korpusů modelovací hmotou.

Tisková zpráva
27.05.2021 Výukový den „Zdobení perníčků“

Výukový den „Zdobení perníčků“ je většinou spojen některým ze svátků v roce jako například Vánoce nebo Velikonoce.

Tisková zpráva