12.04.2023 |
Projektový den „Veliokonoční vajíčko“
V úterý 4. 4. 2023 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil projektový den pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. Tisková zpráva |
24.03.2023 |
Workshop „Tartaletka“
Tématem dalšího workshopu k udržitelnosti projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“ byla „Tartaletka“. Workshop se konal v úterý 21. března 2023 Tisková zpráva |
27.01.2023 |
Workshop „Moderní restaurační moučníky“
Ve čtvrtek 26. ledna 2023 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. Tisková zpráva |
18.01.2023 |
Kaleidoskop moderní gastronomie
Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 13. - 14. ledna 2023 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 6817/2022-2-259. Program byl určen nejen učitelům odborných předmětů, učitelům odborného výcviku, učitelům praktického vyučování gastronomických a hotelových škol, ale také zaměstnancům gastronomických provozů nebo soukromým osobám z řad veřejnosti. Tisková zpráva |
02.12.2022 |
Projektový den „Medový perníček“
Ve čtvrtek 1. 12. 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil projektový den pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. Tisková zpráva |
16.11.2022 |
Workshop „Valašský frgál“
V úterý 15. listopadu 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. Tisková zpráva |
04.11.2022 |
Martinská husa 2022
Město Frenštát pod Radhoštěm a Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm pořádají již tradičně korespondenční soutěž o originální recepturu na martinskou husu. Sešlo se 17 tradičních i netradičních receptur, ze kterých byly odbornou porotou vybrány tři. Tisková zpráva |
28.06.2022 |
Gastrohrátky kolem světa
Páteční dopoledne, 24. června 2022, ožila Hotelová škola návštěvou 204 žáků z 10 základních škol. Žáci oboru Hotelnictví v rámci předmětu praxe připravili animační aktivity. Tisková zpráva |
08.03.2022 |
Barmanský kurz 28. 2. – 3. 3. 2022
V týdnu od 28. 2. - 3. 3. 2022 se v gastrocentru Hotelové školy konal koktejlový kurz pro žáky školy. Tisková zpráva |
25.01.2022 |
Jeden den středoškolákem
V pátek 21. ledna 2022 se v rámci Dne otevřených dveří Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil Projektový den „Jeden den středoškolákem“. Tisková zpráva |
17.01.2022 |
Kaleidoskop moderní gastronomie
Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 14. - 15. ledna 2022 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 14908/2019 – 1 – 538. Program byl určen nejen učitelům odborných předmětů, učitelům odborného výcviku, učitelům praktického vyučování gastronomických a hotelových škol, ale také zaměstnancům gastronomických provozů nebo soukromým osobám z řad veřejnosti. Tisková zpráva |
06.12.2021 |
Projektový den „Medový perníček“
V pátek 3. 12. 2021 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil projektový den pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol Tisková zpráva |
18.11.2021 |
Workshop „Valašský frgál“
V úterý 16. listopadu 2021 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol Tisková zpráva |
05.11.2021 |
Martinská husa 2021
Město Frenštát pod Radhoštěm a Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm pořádají již tradičně korespondenční soutěž o originální recepturu na martinskou husu. Tisková zpráva |
14.10.2021 |
Workshop "Ryba a mušle"
V gastrocentru Hotelové školy se ve čtvrtek 7. října 2021 uskutečnil workshop "Zásady moderní přípravy jídel II" na téma Ryba a mušle. Tisková zpráva |