08.03.2022 |
Barmanský kurz 28. 2. – 3. 3. 2022
V týdnu od 28. 2. - 3. 3. 2022 se v gastrocentru Hotelové školy konal koktejlový kurz pro žáky školy. Tisková zpráva |
25.01.2022 |
Jeden den středoškolákem
V pátek 21. ledna 2022 se v rámci Dne otevřených dveří Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil Projektový den „Jeden den středoškolákem“. Tisková zpráva |
17.01.2022 |
Kaleidoskop moderní gastronomie
Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 14. - 15. ledna 2022 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 14908/2019 – 1 – 538. Program byl určen nejen učitelům odborných předmětů, učitelům odborného výcviku, učitelům praktického vyučování gastronomických a hotelových škol, ale také zaměstnancům gastronomických provozů nebo soukromým osobám z řad veřejnosti. Tisková zpráva |
06.12.2021 |
Projektový den „Medový perníček“
V pátek 3. 12. 2021 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil projektový den pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol Tisková zpráva |
18.11.2021 |
Workshop „Valašský frgál“
V úterý 16. listopadu 2021 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol Tisková zpráva |
05.11.2021 |
Martinská husa 2021
Město Frenštát pod Radhoštěm a Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm pořádají již tradičně korespondenční soutěž o originální recepturu na martinskou husu. Tisková zpráva |
14.10.2021 |
Workshop "Ryba a mušle"
V gastrocentru Hotelové školy se ve čtvrtek 7. října 2021 uskutečnil workshop "Zásady moderní přípravy jídel II" na téma Ryba a mušle. Tisková zpráva |
31.05.2021 |
Výukový den „Potahování dortů modelovací hmotou“
Poslední květnový týden se žáci prvního ročníku oboru Cukrář zabývali tématem zdobení a potahování dortových korpusů modelovací hmotou. Tisková zpráva |
27.05.2021 |
Výukový den „Zdobení perníčků“
Výukový den „Zdobení perníčků“ je většinou spojen některým ze svátků v roce jako například Vánoce nebo Velikonoce. Tisková zpráva |
27.05.2021 |
Projektový den u zaměstnavatele
Ve čtvrtek 27. května 2021 vyjely žákyně oboru Cukrář z Cukrářského centra Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm za doprovodu dvou učitelek odborného výcviku do Nového Jičína. Tisková zpráva |
18.01.2021 |
Žákyně Hotelové školy získaly ocenění Moravskoslezského kraje a společnosti Marlenka
Žákyně Hotelové školy Jana Böhmová a Klára Sochová získaly certifikáty a finanční poukázky od Moravskoslezského kraje a společnosti Marlenka jako ocenění nejúspěšnějším žákům oboru Cukrář za rok 2020. Tisková zpráva |