14.10.2021 Workshop "Ryba a mušle"

V gastrocentru Hotelové školy se ve čtvrtek 7. října 2021 uskutečnil workshop "Zásady moderní přípravy jídel II" na téma Ryba a mušle.

Tisková zpráva
31.05.2021 Výukový den „Potahování dortů modelovací hmotou“

Poslední květnový týden se žáci prvního ročníku oboru Cukrář zabývali tématem zdobení a potahování dortových korpusů modelovací hmotou.

Tisková zpráva
27.05.2021 Výukový den „Zdobení perníčků“

Výukový den „Zdobení perníčků“ je většinou spojen některým ze svátků v roce jako například Vánoce nebo Velikonoce.

Tisková zpráva
27.05.2021 Projektový den u zaměstnavatele

Ve čtvrtek 27. května 2021 vyjely žákyně oboru Cukrář z Cukrářského centra Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm za doprovodu dvou učitelek odborného výcviku do Nového Jičína.

Tisková zpráva
18.01.2021 Žákyně Hotelové školy získaly ocenění Moravskoslezského kraje a společnosti Marlenka

Žákyně Hotelové školy Jana Böhmová a Klára Sochová získaly certifikáty a finanční poukázky od Moravskoslezského kraje a společnosti Marlenka jako ocenění nejúspěšnějším žákům oboru Cukrář za rok 2020.

Tisková zpráva
02.12.2020 Online workshop pro mládež mezi Ulsanem v Jižní Korei a Moravskoslezským krajem

V termínu od 23. 11. do 27. 11. 2020 se dvě žákyně Hotelové školy oboru Gastronomie a dva pedagogové účastnili online gastronomickéko workshopu pro mládež mezi studenty šesti gastronomických škol z Moravskoslezského kraje a žáky školy podobného typu v Uslanu (Jižní Korea).

Tisková zpráva
18.09.2020 Ocenění Hospodářské komory ČR

Soutěž Samostatných odborných prací

Tisková zpráva
20.02.2020 Workshop „Restaurační moučníky“

V úterý 18. února 2020 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky 2. ročníku oboru Cukrář.

Tisková zpráva
17.02.2020 Barmanský kurz 2020

V týdnu od 10. 2. - 14. 2. 2020 se v gastrocentru Hotelové školy konal koktejlový kurz pro žáky školy.

Tisková zpráva
05.02.2020 Vzdělávání pedagogů

Jak předcházet syndromu vyhoření bylo tématem semináře, který se uskutečnil dne 31. 1. pro všechny pedagogy školy.

Tisková zpráva
03.02.2020 Projektový den „Jeden den středoškolákem“

Ve středu 29. ledna 2020 se v rámci Dne otevřených dveří Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil Projektový den „Jeden den středoškolákem“. Projektového dne se zúčastnilo celkem 11 žáků ze dvou frenštátských základních škol.

Tisková zpráva
19.12.2019 Projektový den „Medový perníček“

V úterý 17. 12. a ve středu 18. 12. 2019 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnily projektové dny pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“.

Tisková zpráva
27.11.2019 Workshop „Zásady moderní přípravy jídel: Úprava ryb pro menu“

UNIHOST, Sdružení podnikatelů v pohostinství, stravovacích a ubytovacích službách ČR, z.s., pořádal ve spolupráci s Hotelovou školou Frenštát pod Radhoštěm dne 26. 11. 2019 v Gastrocentru workshop na téma "Zásady moderní přípravy jídel: Úprava ryb pro menu" určený pro učitele odborného výcviku a žáky.

Tisková zpráva
15.11.2019 Program dalšího vzdělávání - KALEIDOSKOP MODERNÍ GASTRONOMIE

Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 11. - 12. listopadu 2019 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 14908/2019 – 1 – 538.

Tisková zpráva
11.11.2019 10. ročník soutěže ,,Martinská husa“

Město Frenštát pod Radhoštěm a Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm vyhlásili v letošním roce společně již 10. ročník korespondenční soutěže o originální recepturu na téma ,,Martinská husa“.

Tisková zpráva