Ve čtvrtek 19. kětna 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. 9 žáků a 3 učitelé odborného výcviku ze Střední školy gastronomie, oděvnictví a služeb, Frýdek – Místek, Střední školy hotelnictví a služeb a Vyšší odborné školy v Opavě a Odborného učiliště a Praktické školy v Novém Jičíně využívali ke své práci nejmodernější vybavení cukrářského centra. Tématem workshopu bylo tentokrát moderní zařízení „Šokový zchlazovač“. Žáci si vyzkoušeli připravit výrobky jako je odpalované těsto a kynuté těsto tradiční metodou a metodou výroby polotovaru za použítí zchlazovače. Pak porovnávali kvalitu a chuť výrobku.