V úterý 15. listopadu 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. 9 žáků a 3 učitelé odborného výcviku ze Střední školy gastronomie, oděvnictví a služeb, Frýdek – Místek, Střední školy hotelnictví a služeb a Vyšší odborné školy v Opavě a Odborného učiliště a Praktické školy v Novém Jičíně využívali ke své práci nejmodernější vybavení cukrářského centra. Tématem workshopu byl valašský frgál, který je možné připravit s různými náplněmi. Každý žák si připravil svůj frgál s náplní tvarohovou, makovou nebo hruškovými povidly.