
Třída CR4 Hotelové školy Frenštát p. R. převzala maturitní vysvědčení
Zobrazit více

Bohumínské grilování
Zobrazit více

Projektový den OP JAK „Amuse busche“ – Potěšení pro ústa
Zobrazit více

Kraje pro bezpečný internet
Zobrazit více

Oceňování nejlepších žáků oboru vzdělání Cukrář ve školním roce 2024/2025
Zobrazit více

Workshop „ Nekonečný svět gastronomie – zbožíznalství“
Zobrazit více

Peer Gynt aneb když balet roztančí fantazii
Zobrazit více

České pokrmy tradičně – netradičně
Zobrazit více

České pokrmy tradičně - netradičně
Zobrazit více

Flairový kurz
Zobrazit více

Slavnostní hostiny včetně Rautu
Zobrazit více

Sladká inspirace a umělecký cit
Zobrazit více

Bylinková školní zahrádka aneb bylinky a jejich využití nejen v gastronomii
Zobrazit více

Bylinková školní zahrádka aneb bylinky a jejich využití nejen v gastronomii
Zobrazit více

Berlín očima cestovatelů z hotelovky
Zobrazit více

Předběžné a tepelné úpravy masa a zeleniny
Zobrazit více

Flairový kurz
Zobrazit více

Stromy pro Javorník
Zobrazit více

Pivovar NOŠOVICE
Zobrazit více

Marlenka cup 2025
Zobrazit více

PŘÍPRAVA MODERNÍCH RAUTOVÝCH VÝROBKŮ V RETIGU
Zobrazit více

Projektový den mimo budovu školy ,,Stravovací zvyklosti zahraničních hostů – vrcholových sportovců, komunikace s nimi, etiketa stolování“.
Zobrazit více

Když za Wolkerem, tak do Prostějova!
Zobrazit více

Exkurze do Londýna
Zobrazit více